کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پایان ماه عسل اروپا - اوکراین؛ ممنوعیت واردات غلات از اوکراین

بعد از آغاز جنگ در اوکراین و مسدود شدن برخی بنادر در دریای سیاه، بخش اعظم غلات و مواد غذایی تولیدی در اوکراین از طریق لهستان و مجارستان به کشورهای اروپایی صادر میشد که این ممنوعیت، زمینه را برای فشار اقتصادی بیشنر به اوکراین فراهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر. به گفته مقامات دولتی، لهستان و مجارستان تصمیم گرفتند تا برای حمایت از کشاورزان محلی و صنعت غذایی در داخل کشورهایشان، واردات غلات و مواد غذایی از اوکراین را ممنوع کنند.

 

این تصمیم بعد از بالا رفتن شدید قیمت محصولات کشاورزی در این کشورها اتخاذ شده است. البته از چند هفته‌ی پیش، اعتراضات گسترده‌ای از سوی کشاورزان لهستانی و مجارستانی برای برخود با وارادات گسترده غلات از کشور اوکراین به منظور حمایت از این کشور در جنگ صورت گرفته بود.

 

این مساله با اعتراض جدی مقامات اوکراینی روبرو شده و یکی از مسئولین حکومتی درباره‌ی این اقدام گفته است که به جای این ممنوعیت، باید به راهکار مناسبی برای حل مشکلات رسید و این اقدام، فضای مثبتی را در روابط کشورهای اروپایی با اوکراین ایجاد نمی‌کند.

 

علت نگرانی اوکراین از این مساله، تبعات جدی اقتصادی آن برای کی‌یف است. بعد از آغاز جنگ در اوکراین و مسدود شدن برخی بنادر در دریای سیاه، بخش اعظم غلات و مواد غذایی تولیدی در اوکراین از طریق لهستان و مجارستان به کشورهای اروپایی صادر میشد که این ممنوعیت، زمینه را برای فشار اقتصادی بیشتر به اوکراین فراهم می‌کند.

 

ماه پیش بود که پنج نخست وزیر اروپایی در نامه‌ای به کمیسیون اروپا، خواستار تعیین تعرفه وارداتی برای محصولات کشاورزی اوکراین شده بودند که مورد موافقت قرار نگرفت و همین مساله، اعتراضات گسترده‌ای را در کشورهای اروپای شرقی ایجاد کرد./ تسنیم

ارسال نظر